България Новини

Ирина Асиова: Сачева и Дариткова – надзирателка в концлагер и селска оплаквачка! (виж тук)

Ирина Асиова – Диамант попиля Сачева и Дариткова!

Блогърката Ирина Асиова – Диамант буквално разпиля министърките Сачева и Дариткова в мрежата. Ето как ги “нахрани” тя след последните им телевизионни изяви:

“Гледах Сачева в “Панорама” и после Дариткова по Нова. Едната с поглед на надзирателка в концлагер, другата като на селска оплаквачка.

На въпроса защо хора умират на стълбите на болница в европейска държава в 21-и век Дариткова вика: Ако всеки по веригата си поеме отговорността… 7 медици вече са уволнени, на двама ще бъдат повдигнати обвинения…

Само като ги слушам и гледам тези лели такъв гняв ме обзема…Притъмнява ми пред очите, главата ми пулсира …

Така бих я почнала веригата най-отгоре, че Сачева веднага я пращам да гледа болни деца в дом за сираци, а Дариткова да търка с парцал коридорите на провинциална болница.

Да пращаш на съд и малкото лекари, които изобщо са останали по тези земи и е истинско чудо, че изобщо издържат на чудовищно унизителните условия, е не просто перверзия. Геноцид.

Кой разполага с пълната, еднолична, безконтролна власт през последните 10 години? Кой превърна болниците в мутренски корпорации? Кой се въргаля в кюлчета и евро, докато медицинските сестри работят по 12 часа на крак за 500 лв?

Кой докара този болничен ад, еднакво безжалостен и за лекарите, и за болни? Аз се сещам само за едно управление, което отговаря на това описание и предлагам с него да започнем по веригата”, изригна Ирина Асиова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.