Новини Шоубизнес

Ирина Тенчева: Щастлива и благодарна съм за Иван и семейството ни! (виж тук)

Ирина Тенчева е признателна за семейството си с Иван Христов!

Ирина Тенчева сподели своята благодарност и любов към продуцента Иван Христов и семейството им вчера, навръх Деня на християнското семейство.

“В деня на християнското семейство ми се иска да пропусна публикуването на идилична семейна снимка, запечатала момент, в който шест обичащи се (през повечето време) човека и едно куче ( то винаги обича) са се усмихнали. (Няма да задам и въпроса:

Докога този празник ще е разрешен? Защото има доза дискриминация към тези които не са християни и нямат семейство, а в 21 век избори не се печелят ако допускаш и намек за това, че някой може да празнува празник повече или по- малко от друг… ( това е шега, нали е ясно… почти шега).

Обичам семейството си, благодарна съм, че с тези хора мога да бъда себе си и съм щастлива, че ги имам в живота си, но днес не празнуваме по-специално от вчера.

Днес изпращам прегръдка и послание към онези, които не се чувстват част от щастливи християнски семейства. И напомням на всички ни трите фактора, които носят чувство на радост в сърцата и по-естествена усмивка на лицата, т.нар. ЩАСТИЕ!

Обобщил ги е професор Радж Рагунатан,автор на книгата “Ти си умен, успешен, а дали си щастлив?:

“Науката казва, че за да сме щастливи, първото условие е основните ни нужди да бъдат задоволени – храна, дрехи, медицински грижи. Следват още три условия.

Първо, човекът да бъде майстор в нещо, да знае, че има добри умения в някоя сфера.

Второ, да има принадлежност към някого, с когото има дълбока емоционална и социална връзка, да бъде себе си с въпросния човек.

Третото е свобода да може да взима решения сам за живота си.”

Семейството, било то християнско или не , е онази душа от точка две! Пожелавам ви време за нея!”, написа Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.