Свят

Лъсна поредната гнусна лъжа на Меган и Хари

Това разкритие вероятно ще скъса окончателно връзката им с кралското семейство

Едва ли има някой, който не е забелязал, че откакто Меган Маркъл стана част от кралското семейство, скандалите покрай името й, са ежедневие. Налице е и поредният такъв, след като тя и Хари бяха хванати в гнусна лъжа.

Въпреки че двойката вече не е част от кралското семейство и избяга далеч от Великобритания, все още се шуми около имената на херцозите на Съсекс.
Двамата попаднаха в изключително трудна ситуация и бяха накарани да признаят, че са излъгали и то публично. Най-лошото е, че с деянието си чернят допълнително останалите членове на кралското семейство.

Меган
Това разкритие вероятно ще скъса окончателно връзката им с кралското семейство

Става въпрос за издаването на скандалната книга “В търсене на свободата”. Тя описва живота на Меган и Хари – от първата им среща до напускането им на кралското семейство. Двойката, както всички знаят, бе описана по много благоприятен начин. Членовете на кралското семейство, начело с Елизабет Втора точно обратното – по много негативен начин.
Те бяха представени като потисници и истински мъчители на Меган, а това от своя страна доведе до голям скандал.

Наложи се Меган да признае, че се е съгласила са участва в създаването на книгата

Според близки на двойката Меган и Хари са били много доволни от книгата. Те обаче решили да казват, че нямат нищо общо с това.
По време на дело, заведено от Маркъл срещу публикация в британски вестник, свързано с публикувано нейно писмо до баща й, тя трябваше да признае, че се е съгласила да участва в създаването на книгата “В търсене на свободата”.

Херцогинята се решила на този ход, след като разбрала, че таблоидът, който съди има доказателства, че именно тя е предоставила на авторите информацията, благодарение на която са написали книгата си. Адвокатите на вестника мислели да използват тази информация, за да представят Меган като лъжкиня.

Тогава Маркъл реши да вземе преднина и да поеме удара, като се изложи. Според съдебните документи тя е признала, че взима участие при създаването на книгата.
В изявлението се казва, че тя и съпругът й не са имали личен контакт с авторите. Двамата просто са разказали всичко на приятели и са ги помолили да предадат информацията на издателите.

С други думи Меган признава, че е била информатор за създаването на книгата, която е насочена срещу семейството на кралица Елизабет II. За да не може обаче да бъде директно обвинена, тя просто дава информацията по приятели.

Меган е напълно виновна за атаката срещу кралското семейство. Според експерти това разкритие може тотално да развали отношенията между Меган и Хари и кралското семейство, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.