Здраве и диети Новини

Д-р Христо Деянов с разкрития за Ковид-19! (виж тук)

Христо Деянов с разкрития за коронавируса!

Бащата на певицата ЛиЛана – д-р Христо Деянов, който е музикант и лекар, направи неочаквани разкрития за коронавируса.

“Относително високата смъртност, особено през последния месец в България от COVID-19, според мен се дължи не толкова на ненавременната медицинска помощ, а главно на 3 фактора:

1. Увредено общо състояние на голяма част от населението поради нездравословният начин на живот, ниският стандарт и бедност на голяма част от населението.

2. Висока обща заболяемост от тежки хронични болести, която е органично свързана с точка 1 и 3. Ниска честота на обективно доказаните вирусоносители – за момента те са около 115 000 PCR +.

В същото време стотици хиляди, които са били или са в момента заразени и вече боледуват, но изкарват леко на крак, въобще не са се тестували, не са регистрирани и не влизат в информационната система, т. е. статистиката не ги отчита.

Има цели населени места с хиляди жители и фирми в които работят стотици хора, в които хората подсмърчат, имат болки в гърлото, загуба на обоняние и вкус, болки по мускулите и ставите, главоболие и субфебрилитет, но не са отстранени от работа, защото хората се прикриват, за да не загубят работата си, а мениджърите си затварят очите и използват това, за да върви производството, особено на дъщерни фирми, свързани с някои големи чужди производства.

Тук има много работа за РЗИ и за прокуратурата. Нека да се направят съответните проверки и ще се установи този факт. Аз нямам преки доказателства, но мои приятели ми споделят това от цялата страна.

От друга страна всички смъртни случаи в болниците, където са им направени приживе задължително PCR тестове се отчитат приоритетно, че са починали от COVID-19, т.е. там няма липси, както е с нерегистрираната заболяемост, което увеличава автоматично % на починалите с Ковид – неправилно отчетен, лъжливо нисък % на заболели и приблизително автентичен брой на починали.

Това са малко размисли за световен проблем №1, които реших да споделя с моите приятели във ФБ. А това, че системата на здравеопазване в България не е добра и е несправедлива за една голяма част от населението, е вън от съмнение”, заяви Христо Деянов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.