България Новини

Лияна Панделиева: На прага сме на световна гражданска война! (виж тук)

Лияна Панделиева разтърси мрежата с поста си!

Журналистката Лияна Панделиева взриви мрежата с поста си, в който предупреждава дори за световна гражданска война. Причината, разбира се, е пандемията от Ковид-19, за която все още няма яснота:

“Не знам дали официалните вестоносци на Ковид по света си дават сметка, че хората сме на прага на световна гражданска война.

Вече няма ни една държава за която да знам, където нечий политически или здравен авторитет носи сигурност.
СЗО, ако днес ви изпарят, поне ще си отдъхнем от глобалната ви безполезност.

СЗО: Ремдесивир да не се прилага на хоспитализирани с COVID-19
Световната здравна организация препоръчва да не се прилага лечение с ремдесивир на хоспитализирани болни от COVID-19, защото този противовирусен медикамент не предпазва от смърт, нито от тежки форми на болестта, предаде БТА, като цитира „Франс прес“.

“Антивирусният медикамент ремдесивир не се препоръчва за пациенти, приети в болница с Ковид-19, колкото и тежко да протича болестта, защото няма доказателства, че подобрява шансовете за оцеляване, нито че позволява да се избегне поставянето на апарат за изкуствено дишане”, се казва в комюнике на СЗО.

СЗО заяви това, след като екип от експерти публикува своите заключения в медицинското списание Би Ем Джи. Експертите подчертават, че има вероятност от сериозни странични ефекти от медикамента”, сподели Лияна Панделиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.