Горещо Свят

Кахраман от “Част от мен” осъди бившата си

Кахраман от “Част от мен” осъди бившата си годеница

Турският актьор Йозджан Дениз е осъдил бившата си приятелка. Преди години екранният Кахраман от „Част от мен“ имаше авантюра с хубавицата Шебнем Шаефер, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Германия“ през 2006 г.

Връзката им обаче не продължи дълго и завърши със серия от скандали. Отмъщението от страна на красавицата не закъсня и при нейно гостуване в рейтингово предаване в турска телевизия тя хвърли бомбата, че Йозджан бил бисексуален и се интересувал и от двата пола. Актьорът се разгневи на твърденията на бившата си изгора и веднага предприе необходимите мерки срещу нея, за да защити честта си. Той заведе дело за клевета срещу Шебнем, заявявайки, че твърденията ѝ са лъжа. „Всички са обсебени от моята сексуалност.

Снимка: Ретро

Не съм бисексуален и съм го твърдял няколко пъти, въпреки че на много им се иска да е така. Желая да съм на дневен ред с работата си, не с фалшиви новини“, коментира звездата от турските сериали. В допълнение бившата му приятелка скочи срещу него и с твърдението, че той се е оженил единствено защото искал да има дете. В крайна сметка обаче думите ѝ не издържаха в съда и тя не предостави достатъчно доказателства за тях, а Йозджан безапелационно спечели делото.

Финансовото обезщетение, което му било присъдено заради моралните щети, които понесъл, той решил да не използва за себе си, а за благотворителни цели. Така се спрял на каузата да ги дари за обучение на млади момичета, чиито семейства нямат финансови възможности. „Това е война на честта за мен“, бяха думите на екранния Кахраман след края на сагата, пише Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.