Новини Шоубизнес

Пищният модел Пам Велидис: Преставям си бъдещето сама с 5 котки! (виж тук)

Пам Велидис е отвратена от поведението на хората в наши дни!

Пищният модел на дрехи Пам Велидис изригна отвратена в мрежата. Поводът е носенето или по-скоро неносенето на маски в разгара на пандемията, но и нещо съвсем друго. Което се превръща в ежедневие напоследък.

“Не ми се изпада в полемики “за” или “против” маските, но когато е задължително и е посочено в работен обект положението преминава на едно дисциплинарно и културно ниво, което липсва и се усеща.

Усеща се в масовата липса на дистанция и способност напълно непознати да ти се изкихат в лицето и това да те вбеси безумно. Защото по принцип със или без вируси мразиш непознати да ти кихат и изобщо да дишат близо около теб.

Единственото по-дразнещо от мацки, които не носят маски, за да не им се развали грима са мачовците, които не носят маски, защото са големи мъжкари. И поради естеството на тяхната мъжественост вирусът не ги лови и също така те са над закона, те са генгста.

И никой не може да им забранява нищо на тях и космите в носа им, които си пазят като знак за мъжественост… Те, точно те, като масово явление са причината заради която често си представям бъдещето сама с пет котки”, изригна Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.