България Новини

Бареков: Два месеца Пловдив се управлява на самотек! Оставка!

Николай Бареков изригна след трагедията с починалите пред пловдивска болница мъже!

След нечовешката трагедия с починалите пред пловдивска болница мъже, бившият евродепутат Николай Бареков взриви мрежата с ужасяващи разкрития за родния си град и управлението му:

“Тази нощ двама български мъже, пловдивчани, мои съграждани умряха като кучета пред стълбите на най-голямата болница в Южна България, оставени без медицинска грижа. През последните 2 месеца Пловдив се управляваше на самотек.

В отсъствието на кмета умишлено или не обл управителка Каназирева оглави бедствието COVID и от бедствие го превърна в пълна катастрофа за пловдивчани, плод на нейната неукост и некадърност.

Нито общинските и държавните болници бяха подготвени, нито бяха взети адекватни мерки за социална дистанция. Взрив от заразени и умрели, а Пловдив оглави всички трагични класации в национален мащаб.

Болниците са претъпкани, умират по няколко човека наведнъж пред тях, липсват лекарства, взрив от заболели по дискотети и работни места. Общинари нагло и системно погазват нормите със среднощни гуляи и пиянски изцепки по баровете.

Понеже малцина се тестват, мнозина ходят заразени на работа и по заведенията и всекидневно заразяват стотици други. Безотговорност и безхаберие по всички нива.

Оставките в местната власт ще са най-логичната и естествена развръзка след този кошмар. Дотогава дано Бог помага жертвите от стадния имунитет и ГЕРБ в родния ми град да са по-малко, обаче никой нищо не прави това да се случи…”, изригна Бареков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.