Новини Шоубизнес

Деси Тенекеджиева: Аре, поспрете се с тоя Ковид, бе! (виж как изригна)

Деси Тенекеджиева изригна, писна й да чете и слуша за Ковид!

Деси Тенекеджиева изригна в мрежата относно постоянните постове и новини за пандемията и вируса. Ето какво заяви тя на приятелите си в мрежата, при това съвсем сериозно:

“Моля ви! Престанете да заливате прифилите си със селфита от леглото, пред леглото, в болницата, пред и след нея, с маски и без маски с отчаяни физиономии…

Както и надълго и нашироко да разказвате с невероятни подробности как и с кого …и защо сте били сполетени от Короната!! Колко ви е температурата и колко кашляте.. Не е вече дори интересно.

Не разбрахте ли, че всички ще го изкараме това, рано или късно…за Бога??? Не сте първите, нито последните. Ако имате близки, които ви питат- разкажете, кажете, дайте съвет. Но всичко друго ми прилича на краен ексибионизъм!!!

Освен това паниката и психозата е повсеместна.. навсякъде по света. Но в БГ…така като гледам ФБ се е превърнал в огромна рекламна кампания на Ковида…

Арееее! Поспрете се вече дееее! Дори на мен взехте да ми действате подсъзнателно и при всяко кихане си мисля ..как да се обадя на Йосиф, да се чуя с него за последно, да му дам кодовете и паролите, да му разкажа за всичко важно, за филмите, за бизнеса, за да го поеме!

ДА! Животът е кратък. Всички сме смъртни. Понякога “Внезапно смъртни” както казва Воланд в Майстора и Маргарита… НО хайде успокойте се малко!

Пазете се, но НЕ истерясвайте! Споделяйте за кино, музика, за хубава храна, за прекрасните неща, които ви очакват, за бъдещето… Бясна съм. Точка.

PS. Не отричам съществуването на вируса!!!”, изригна Деси Тенекеджиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.