България Новини

Слави Трифонов изригна: Каракачанов, смешен си! (виж тук)

Слави Трифонов бесен на Красимир Каракачанов!

Слави Трифонов изригна срещу Красимир Каракачанов. Министърът на отбраната така успя да ядоса Дългия с едно изречение, че шоуменът буквално се разпени. Ето как го подреди в мрежата преди часове:

“По повод на протеста пред централата на ВМРО, министърът на отбраната Красимир Каракачанов каза пред медиите следното за протестиращите: „Имат късмет, че не съм бил там, нямаше да има само водни струи.“

Не знам за протестиращите, обаче аз така се изплаших. Цяла нощ не съм спал. Сънувам Красимир Каракачанов във военна униформа и умирам от страх.

И какво щеше да направиш, ако беше там, бе Каракачанов? Щеше да стреляш ли? Да ги опикаеш ли? Или щеше да хвърлиш Ангел Джамбазки върху тях?

И ти Каракачанов си се самозабравил тотално като твоя началник. Вие абсолютно сте забравили къде се намирате. Какво точно работите. За кого работите. И на кого трябва да служите.

Виж какво – не си страшен. Смешен си! И ще ти цитирам един от гостите в моята работа, който каза нещо много умно.

Което не знам дали ти ще го разбереш, но ще ти го кажа – „Kато се качваш нагоре по стълбицата казвай „добър ден“, щото като слизаш не знаеш кого ще срещнеш…“, заяви Слави Трифонов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.