България Новини

Стъки: Европа ще дава пари само на тези, приели Истанбулската конвенция!

Станислав Недков – Стъки е бесен на Европейския съюз!

Станислав Недков – Стъки е бесен на Европа и на решенията, които обмисля ЕС за субсидиране на държавите членки. Ето какво заяви той и взриви мрежата:

“В ЕС обмисляли да дават субсидии само на страни, които са ратифицирали Истанбулската конвенция и на страни, които разрешат осиновяването на деца от еднополови двойки. Иначе пари йок.

В срамната резолюция на Европарламента дори се направи опит да ни се наложи някакво измислено “македонско малцинство”.

След 30 години “оправяне” от Изток и от Запад, стана ясно, че ние българите трябва сами да оправим държавата и тежкото положение, в което се намираме.

Ние, чрез нашия вот трябва да избираме начело на държавата хора, които поставят на първо място интересите, сигурността и традициите на българския народ.

Хора, които имат топки и са готови на всяка цена да отстояват позициите ни пред всички световни лидери и съюзи. Хора, като Орбан. Държавници!

Няколко факта за държавника Орбан:

– намали депутатите от 380 на 199.

– одържави електроразпределителните и ВиК дружествата, с което намали цената на водата и тока с 25%.

– чрез добра данъчна политика и отваряне на пазарите към страни извън ЕС, върна дълговете на Унгария към всички финансови институции и държави, с което премахна зависимоста на страната от тях.

– направи 6 годишен платения отпуск на майките, дава 33000€ на семействата за трето дете и нисколихвен жилищен кредит, с което вдигна раждаемостта с близо 50%.

– всеки унгарски треньор, направил световен или олимпийски шампион, получава от държавата 3000€ всеки месец до края на живота си.

Като имаме силна държава, със силни и смели управници, ще бъдем уважавани и приемани от всички, като равен с равен”, заяви Стъки.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.