България Горещо

Зара не ще да чуе за мъже след развода с австралиеца

Зара още не е преживяла развода с австралиеца Ерик

Край с търсенето на мъже, си каза най-колоритната брадърка Зара. Първата жена, правила секс в национален ефир, спира да се занимава с по-силния пол.

Бившата партньорка на вече покойния Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки, която от години живее в чужбина, не вижда индикации да открие перфектния мъж, с когото да прекара остатъка от живота си. Светлозара Димитрова-Зара претърпя тежко раздялата и с първия си съпруг Ерик Уотсън. Спортистът и брадърката вдигнаха не една, а цели две сватби. Първата бе в България, а по-грандиозното тържество в Индонезия.

Снимка: Инстаграм

Двамата бяха щастливо влюбени, имаха желание да имат дете, ала изведнъж настъпи разрив в отношенията им. И последва тежък развод. Дълги месеци тя не успя да открие правилния човек за нея и затова решава да се откаже от мъжете. След дълги месеци на самота покрай изолацията заради коронавируса Зара разбира, че може да се оправя сама в живота. Тя осъзнава, че се справя с всички трудности без човек до нея.

За това е виновна йогата. Бившата брадърка толкова много се запалва по изкуството, че дори започва да следва съвети на мъдреци, а тяхното мото е, че човек трябва да се оправя сам в земния си път. “Не се виждам като булка в бъдещето. По-добре да си взема куче. То поне ще ме слуша”, казва бившата брадърка, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.