България Горещо Шоубизнес

Спряха “Черешката на тортата” заради болна от COVID-19 плеймейтка

Снимките на “Черешката на тортата” са спрени

Снимките на новия сезон на “Черешката на тортата” са преустановени заради участник с COVID-19, научи ПИК. Според запознати става дума за плеймейтката Анджелина Атанасова, която преди години се самоизрекламира из социалните мрежи със сексподвизите си с бившия футболист и настоящ модел Йордан Йорданов.

Снимките на поредния сезон на кулинарното шоу текат от миналия месец. С оглед събитията от тази седмица не е ясно кога ще бъдат подновени, тъй като целият екип и участниците в момента били командировани под домашна карантина.

Снимка: Фейсбук

Анджелина сама съобщи в социалната мрежа, че е болна преди дни, а новината хвърлила в шок екипа на любимото предаване, защото предната вечер тя участвала в снимките на шоуто. Била контактна с още близо 10 души-останалите участници и екип. В поредица от видео сторита в социалните мрежи скандалната брюнетка обясни, че по принцип не излизала никъде, с изключение до разкрасителния салон, за да си направи ноктите и до магазина за храна. Но го разказа с такъв патос, сякаш това са места, на които е застрахована от прихващане на заразата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.