България Забавно Шоубизнес

Горещ мачо, половинка на поп фолк звезда, се крие под маската на Златния в Маскираният певец (Вижте кой е)

Разкриха кой се крие зад маската на Златния в Маскираният певец

Падна една от най-потайните маски в шоуто на Маги Халваджиян! Поен според зрителите. Става дума за Златният, който е сред петте неразкрити костюма в “Маскираният певец” .

В медийното пространство се въртят няколко имена, но истината е съвсем друга. Зад маската на Златния се крие истински мъжкар, който не случайно няма нито една загуба в шоуто до момента и е успял да победи всички останали образи.

Снимка: Нова ТВ

Зад ефектния костюм на Златния се крие актьорът Кристиан Кирилов, познати като Митко от “София ден и нощ”. На последния лайф Владо Пенев и Азис се досетиха за тази опция, след като участникът донесе като улика статуетката си от наградите на Нова телевизия през 2018 г. за любим актьор от риалити сериал.

Оказа се, че на самата церемония Владо Пенев е седял до актьора и моментално се сети. Това издаде прикритието на Крис, който до този момент бе останал най-потайният участник сред всички останали.

Азис пък стигна доста по-далеч в предположенията си, като заподозря продуцентите в пъклен план. Краля на фолка заяви, че зад маската на Хищницата се крие неговата колежка Джулия, която в реалния живот е съпруга на Кристиан Кирилов. “Те двамата са вътре като двойка”, спусна му се на Азис отгоре като информация, пише show.blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.