Новини Шоубизнес

Мариела Нордел: Скъсвала съм се да изневерявам, на мен също са ми слагали рога!

Мариела Нордел призна, че вече се отвращава от изневерите!

Кулинарката и пиар Мариела Нордел направи странно и неочаквано признание в мрежата. Става дума за изневерите, които тя смее да твърди, че е разгадала:

“В много малко от случаите изневярата е заради кревата, с изключение на заклетите женкари, разбира се. Както и ревността не е заради кревата – ревността е въпрос на Контрол!

Докато изневярата е въпрос на несигурност, стремеж да избягаш от себе си, желание за внимание и да те оценят.

Ние не изневеряваме, защото сме намерили нещо по-добро, а защото се чувстваме недооценени или не сме щастливи със себе си и искаме да видим потвърждение за величието си в очите на този, който още не ни познава толкова добре…. Както и заради тръпката от Забраненото или да имаш това, което не е твое…

Днешната култура, лайфстайл поощряват изневярата, а и не само нея, но и всичките ни мании – “Ти имаш право да си щастлив!”, “Живей сега, живей на макс!”, “Вземи всичко, което ти хареса!”, “Светът е пълен с готини жени/мъже” и прочие дивотии.

Да изневеряваш е въпрос на стандарт и възможности – мухльовците и лузърите не изневеряват, защото не могат да си го позволят! Дъ уинър тейкс ит ол!

Въпреки, че на младини изневерявах като луда и го смятах за някакъв вид геройство, както и на мен са ми изневерявали на кило разбира се, сега за нищо на света не бих го направила повече!!!

Дори не бих се забъркала с човек, който изневерява! Защото изневярата не е заради кревата…”, натъртва Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.