Куката: "Под прикритие" се завръща на 22 декември!

https://goreshto.net/balgariya/kukata-pod-prikritie-se-zavrashta-na-22-dekemvri/49080 Goreshto.net
Куката: "Под прикритие" се завръща на 22 декември!

"Под прикритие" се завръща в навечерието на коледните празници

[caption id="attachment_2320" align="alignright" width="300"]Мариан Вълев - Куката Мариан Вълев - Куката[/caption]

"На 22 декември стартираме официално началото на 4-ти сезон", обяви актьорът Мариан Вълев на профила си във Фейсбук. Култовият артист реши да зарадва феновете, които стават все по-нетърпеливи и затрупаха официалната страница на филна с гневни коментари.

"Махнете "Четвърта власт"! Джаро продава вестници, а Попов се прави на далавераджия, не вървят така нещата, пускайте най-после Кукта да танцува и Иво да ги смазва и да се смазваме заедно с тях.", ядосват се в социалната мрежа.

"Под прикритие" се завръща, така че може да бъдете спокойни. Изглежда, oт БНТ смятат да засилт доста програмата си покрай коледните празници и разчитат на Иво, Джаро и Куката като основно оръжие в борбата за рейтинг. Снимките на филма започнаха в края на септември на св.Влас, а към момента работата продължава. Научихме, че екипът на Димитър Митовски снима заключителните епизоди от четвърти сезон.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.