Бизнесдамата Весела Барбукова от мястото на атентата Виена! (виж тук)

0

Весела Барбукова ужасена от това, което се случи снощи под носа й във Виена!

Бизнесдамата Весела Барбукова с горещ коментар относно терористичния акт снощи във Виена. От дълги години тя живее със семейството си именно там и ето какво заяви за случилото се и последствията от него:

“То е ясно, че няма да се спи тази нощ във Виена. Ще хванат терористите, вярвам, които освен смърт в центъра на един от най-красивите градове в света, имат и наглостта да постват заканите си…

Но това няма да реши проблема! Много са крайни, не искам да ги споделям даже. И използваха деня преди втория локдаун, когато всичко беше по заведения! Либерализация, свободия, права на примати…, но толерантността не е за всеки, тя е цивилизационно постижение за тези, които сами са го постигнали. Игра с огъня!!!!

Европа се обезобрази! Да, свидетел съм от разговори и контакти тук, как много българи, които идват при това от страна членка на ЕС, имат по-малко права и възможности от мигрантите.

Те мигрантите тук не са толкоз много, но явно покрай тях се вклиняват и терористични ядра. И въпреки това съм сигурна, че добрата стара Европа ще намери начин да реши това! Ценностите и световните постижения все пак са в нейни ръце!

А и вече твърде много се натрупа!”, заяви Весела Барбукова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.