Новини

Дизайнерката Евгения Борисова за атентата във Виена! (синът й живее там)

Евгения Борисова притеснена, синът й живее във Виена!

Дизайнерката Евгения Борисова не скри ужаса и тревогата си от атентата снощи във Виена. Тя призна, че синът й живее там, а ето и какво е становището й по темата:

“Синът ми живее във Виена и тази нощ беше кошмар с терористичните атаки в този красив град. Тероризмът няма религия. Няма нормален човек, който да не се разграничава от убийства и рязане на глави. Тъжно ми е, защото уважавам всяка мирна религия, имам толкова много приятели мюсюлмани и не мога да ги слагам под един знаменател с тези главорези.

Много от тях са мирни, уважителни и работливи хора. За всичко е виновна тая “либерастка” политика на Европа, която докара орди от необразовани орки, които са вредни и за други мирни мюсюлмани.

Не отричам и още един факт, който ме подразни в поведението на либерална Европа и нейната свобода на словото:

Свободата на словото свършва там където почват обидите. Независимо на каква основа са обидите, религиозна етническа и т.н.( карикатурите на Шарли Ебдо)

Това се очакваше след всички карикатури с техните светини. Кому е нужна тази простащина и такъв дебелажки хумор. Аз не съм фанатик, но силно бих се обидила някой да осмива моите светини и религия.
В момента Макрон предприема крайни мерки и затваря джамиите във Франция. Това също е неуважително, крайно и ненужно.

На християнския свят хареса ли му постъпката на Турския Хитлер като затвори “Света София ” в Истанбул и я направи джамия.

Ние по какво се различаваме от техните фанатици и крайни необмислени мерки с тази крачка. Хора, които години работят и дават принос за обществото в момента ще бъдат обидени (и аз бих била)
Това не е начинът.

От години смятам, че тази политика с интеграцията на едноклетъчни и помощите, които им даваме са крайно грешни. Вижте сами как интегрираме нашите роми от години и само стимулираме популацията им, докато те вредят на обществото. Вижте интеграцията на ордите от нечистоплътни и фанатизирани ислямисти, които идвайки ни на гости (Европа ги прие отново с “либерастката” си политика), режат глави защото не са доволни от посрещането.

Каква работа имат тук хора без образование и потенциал. Хора, които не могат да допринесат с нищо добро за обществото, хора, които нямат капацитета да се изравнят дори с най- бедните и се създават огромни гета с недоволни хора, от които бълват екстремисти, хора които не искат да учат идват на гости и ми казват, че няма да се съобразяват с моите норми като домакин.

Мястото на такива хора не е в Европа.
Знам, че по някакъв начин се опитват да ги контролират и затова канят врага по- близо и му викат “интеграция”, но за мен този метод не работи. Като искат да прилагат крайни мерки да ги прилагат където трябва, а не върху хора които не го заслужават.

Що за сбъркана политика????
Сега нападат мюсюлманите като цяло и ги разглеждат като едно. Насажда се етническа омраза- НЕ СЪМ СЪГЛАСНА!”, заяви Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара