Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина направи неочаквано признание! (още подробности)

Наталия Кобилкина призна нещо неочаквано!

Наталия Кобилкина направи неочаквано признание за себе си в мрежата. А именно, че през голяма част от живота си не е искала да има дете, смятайки, че то ще пречи на бизнеса и щастието й. Ето какво сподели тя:

“Винаги съм вярвала, че за да имаш пари трябва да жертваш много: семейство, здраве. И наистина срещала съм много хора в живота си, които освен работа нямаха нищо друго.

Имам много клиентки, които толкова се увличаха на тема кариера, оцеляване, че след 40 си хващаха за глава и казват: искам мъж и дете спешно и за моето огромно съжаление не при всички жени става това. Но с много от тях става все пак след терапии.

Така че мили моите приятелки, и аз мислих така, че децата ограничават или пречат на кариера или трябва да намериш супер идеален мъж за да имаш дете… Не съм била права. Нищо не пречи и детето само ще си намери баща!

Ако още имате време и шанс смените фокус и приоритет: семейство и деца за нас жените трябва да бъдат приоритет и чак след това кариера и образование! Децата при правилни организация не пречат!

Мога честно да кажа, че като Филип дойде в живота ми бизнеса ми се увеличи в няколко пъти, точно след раждането му отворих международния пазар и надявам се един ден ще дойде и второ дете и вярвам, че още ние много ще пораснем!

Така че само напред и с вяра в чудеса! Който иска повече желание чакам на трансформираща програма 21 ден до мечта. А как при вас се промениха неща след раждането и ако имате страх да имате деца защо?”, пита Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.