Новини Шоубизнес

Мегз пусна в продажба прозрачни маски: Не искам да крием лицата си!

Мегз пусна в продажба прозрачни маски, които не крият лицата ни!

Прозрачни маски, които не крият лицата ни, пусна в продажба Миглена Каканашева – Мегз. Дизайнерката заяви, че не иска да се обезличаваме по време на пандемия – нито тя, нито хората наоколо.

“Искам да съм здрава, но не искам да се крия! Имам мимики, жестове, емоции. Искам хората да ме виждат и разбират. Искам да знаят кога се усмихвам и кога не ми е добре. Искам да знаят коя съм!

Скъпи приятели, знаете, че винаги създавам продуктите ни водена от собствените си емоции и желанието да премахна проблемите, които срещаме около нас. Когато говоря хората често не ме чуват или не ме разбират – по принцип. С маска съвсем.

И знаете ли какво се улових, че правя като говоря с някого – свалям маската си. И си казах – “Е, това е безумно. Не стига, че съм без самоличност ами и точно когато съм в контакт с другите и съм най-уязвима си свалям защитата. От какво точно се пазя тогава?!”. Това ме провокира да търся решение.

Исках да нося маска, но да се вижда какво има под нея. Трябваше да е прозрачна, ама не от пластмаса и не твърдо, неудобно и на цялото лице като шлема. Или като разни джаджи от интернет с поставки на брадичката, който са супер нестабилни и неудобни и се разпадат.

Така създадох новата ни линия маски. Те са направени от специален, прозрачен, гумиран материал. Имаме дамски, мъжки и детски. Кръстих ги “Емоция”, защото вярвам, че емоциите ни са твърде ценни, за да станат невидими!”, сподели Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.