Мегз пусна в продажба прозрачни маски: Не искам да крием лицата си!

1

Мегз пусна в продажба прозрачни маски, които не крият лицата ни!

Прозрачни маски, които не крият лицата ни, пусна в продажба Миглена Каканашева – Мегз. Дизайнерката заяви, че не иска да се обезличаваме по време на пандемия – нито тя, нито хората наоколо.

“Искам да съм здрава, но не искам да се крия! Имам мимики, жестове, емоции. Искам хората да ме виждат и разбират. Искам да знаят кога се усмихвам и кога не ми е добре. Искам да знаят коя съм!

Скъпи приятели, знаете, че винаги създавам продуктите ни водена от собствените си емоции и желанието да премахна проблемите, които срещаме около нас. Когато говоря хората често не ме чуват или не ме разбират – по принцип. С маска съвсем.

И знаете ли какво се улових, че правя като говоря с някого – свалям маската си. И си казах – “Е, това е безумно. Не стига, че съм без самоличност ами и точно когато съм в контакт с другите и съм най-уязвима си свалям защитата. От какво точно се пазя тогава?!”. Това ме провокира да търся решение.

Исках да нося маска, но да се вижда какво има под нея. Трябваше да е прозрачна, ама не от пластмаса и не твърдо, неудобно и на цялото лице като шлема. Или като разни джаджи от интернет с поставки на брадичката, който са супер нестабилни и неудобни и се разпадат.

Така създадох новата ни линия маски. Те са направени от специален, прозрачен, гумиран материал. Имаме дамски, мъжки и детски. Кръстих ги “Емоция”, защото вярвам, че емоциите ни са твърде ценни, за да станат невидими!”, сподели Мегз.

1 коментар
  1. Йорданка Вачева казва

    Ако поръчам 6 бр от маската каква ще е цената

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.