Свят

Елизабет Втора се видя в чудо след тази драма в кралската фамилия

Принц Уилям се обяви против тази манипулация

Кралица Елизабет Втора се видя в чудо след поредната сериозна драма, разтърсила кралската фамилия.

Все повече мистерии биват разбулвани след заминаването на принц Хари и Меган Маркъл за Америка. Нещата започват да си идват все по-осезаемо на мястото.

кралската фамилия
Принц Уилям се обяви против тази манипулация

Оказва се, че огромен скандал е белязал и буквално разтърсил кралската фамилия, когато се е родил малкият принц Арчи. Причината е решение на Меган и Хари, което е срещнало недоволството не на кого да е, а на собствения му брат принц Уилям и жена му Кейт Мидълтън.

Историкът Робърт Лейси разкри нещо шокиращо от 6 май 2019 година.
В новата си книга той говори много подробно за раждането на принц Арчи – първородният син на херцога и херцогинята на Съсекс.

Меган Маркъл родила сина си рано сутринта на 6 май 2019 година. Следобед, същият ден, нейният прессекретар съобщи на света, че херцогинята току-що е родила.
“Този трик бе подкрепен от Бъкингамския дворец. От там също публикуваха заблуждаващо съобщение, че херцогинята ражда, след като тя вече е родила преди повече от 8 часа”, пише Лейси.

Манипулацията обаче никак не допаднала на принц Уилям. Той смятал, че решението на брат му и Меган е просто евтин и безполезен трик.
Заедно със съпругата си Кейт Мидълтън, херцогът на Кеймбридж чакал повече от седмица, за да посети новородения си племенник. Елизабет II, принц Филип, принц Чарлз и Камила се срещнали с наследника още в същия ден.

Освен това Кейт и Уилям решили да не водят децата със себе си и да не ги запознават с братовчед им Арчи, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.