България Новини

Слави Трифонов изригна: Законът е равен за всички, карантината също!

Слави Трифонов пита защо властта не спазва законите на страната!

Шоуменът Слави Трифонов пак подпали мрежата с въпроси защо властта не спазва законите на страната. В случая става дума за карантинния период, който за хората е десет дни, а за управниците ни… колкото си искат.

“Значи така… Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри – само два дни под карантина, а останалите по десет дни. Значи, законът е равен за всички, а за някои е по-равен.

А, чакайте малко. От столичното РЗИ и от Щаба казаха, че Румен Радев, Бойко Борисов и министрите имали обществено значима работа и затова – само два дни под карантина.

Значи, тяхната работа е обществено значима, а нашата не е. Е, сега ще ви кажа всъщност как е. Всички ние, които живеем и работим в България, имаме обществено значима работа. Всеки един от нас.

И не може така избирателно, както на вас ви изнася, понеже сте управляващи и политици, да казвате кой човек е важен и кой – не. Всички сме важни. Всеки един от нас има обществено значима работа и правилата са за всички.

И докато не си го набиете в главите, между нас и вас ще има огромна дистанция. Доста по-голяма от тази, която трябва да спазваме заради коронавируса.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.