Новини Шоубизнес

Гаджето на Башар Рахал Райна Караянева за Париж и Ковид-19 там! (виж тук)

Райна Караянева направи съпоставка между Франция и България!

Райна Караянева и Башар Рахал са в Париж, откъдето красавицата сподели някои впечатления относно коронавируса и справянето на властите със ситуацията:

“Бързо включване от Париж. Не знам вече колко са случаите в София, нито точната бройка на заразените в Париж, със сигурност са повече на глава от населението… най-малко заради масовото тестване.

НО, мога смело да заявя, че тук, както и в Рим се чувствах в пъти по в “безопасност”. Не всички мерки са логични, в световен мащаб. Но такъв абсурд като в България, няма!

За клубовете няма нужда да говоря пак, нали. Тук, ако се пазиш, няма какво да ти се случи. Ако седиш задница до задница с другарчето по маса. Защото не ти пука или си бъркаш в устата на улицата, хич не е изключено да лепнеш нещо.

В София обаче, само ако не излизаш от вкъщи, ще се опазиш. Защото всеки, във всеки момент може да ти кихне, кашне или пръдне… На улицата, в ресторанта, не дай Боже в чалготеката…защото не сме отговорни към ДРУГИТЕ!

Това е целта на маските, на дезинфектантите на входовете на магазините, на физическата дистанция, не само за собствен кеф , а за безопасността на другите!

Защото на всеки може да му се случи да се разболее и никой не би го искал по желание, но колко човека ще разболееш нататък, вече е въпрос на личен избор и отговорност!”, категорична е Райна Караянева.

Коментари чрез Facebook

коментара