България

Николай Бареков: Снощи 30 000 яко посяха заразата в Пловдив и София!

Николай Бареков изригна срещу безумията на Щаба и властта!

Срещу безумията на Щаба и властта във време на пандемия изригна бившият евродепутат Николай Бареков. Припомняме, че самият той е болен от Ковид-19 и се лекува от пневмония в дома си:

“От две седмици призовавам да затворят барове и дискотеки, че и стадиони. Чуха ме чак днес след десетки хиляди заразени и препълнени болници.

А само снощи 25-30 хиляди са се насели яко в Пловдив и столицата, щото вече 10 заразявали 12, нали?!…Фандъкова хвърли вината на правителството.

Да, за ГЕРБ и ВМРО чалгата, ракията и наркотиците в Студентски, където си мислят, че имат електорат и такива, които им протестират, се оказаха по-важни.

Целта е едните да са напушени и доволни, гладуващи дебили, а другите да се разкашлят и да спрат да викат: Оставка, не че бяха чного желаещите напоследък.

А сега и най-важното: Некадърните политици последните десетилетия превърнаха българската младеж в охранители, бармани, сервитьорки, танцьорки и жрици, вместо във високотехнологични специалисти.

Затова сега ще ги оставят огладнели без работа и доходи, защото вместо вкъщи в хоумофиса с таблета!!!, заработват на пилона в бара!!!

Нещо, което аз исках да променя през 2013-14, но вие не пожелахте и избрахте пак простаците от ГЕРБ с пияниците от ВМРО.

Оттогава се дипломираха още две поколения висшисти, ама с “вишо” образУвание”, заяви Николай Бареков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.