Новини Шоубизнес

Пиарката Ива Екимова рекламира дрехи за Хелоуин!

Ива Екимова и щерка й Дара Екимова с тоалети за Хелоуин!

Пиарката Ива Екимова се барна за Хелоуин дни преди празника. Тя явно е решила да извади някой лев от реклама в мрежата, а изборът й е този:

“Помня Ник Кейв от далечните 90’s. Мрачният символ на дарк рока многократно е озвучавал най-тъмните нощи в тийнейджърската ми стая. Дуетите му с Кайли Миноуг и Пи Джей Харви винаги ще ме връщат към несподелени любови и философски размисли за смъртта.

Непокорен бунтар и гениален музикант, Кейв отказва наградата на MTV за най-добър мъж-певец с думите „Благодаря ви, но не…, не ви благодаря“, мотивирайки се, че не иска да се състезава с други хора в областта на изкуството.

Неговата муза и спътница в живота е създателката на модната марка Vimpire’s Wife Сузи Кейв. The Vampire’s Wife. Мълвата твърди, че името на бранда си е “откраднала” от все още незавършената автобиография на музиканта.

Тези истории ни вдъхновиха с дъщеря ми Дара Екимова да се впуснем в едно вълнуващо пътешествие в света на мистиката, пресъздадена в най-актуалната колаборация на H&M и създадената от Сузи Кейв The Vampire’s wife.

Класическият черен цвят доминира в колекцията, а блестящата сребърна дантела, пищните маншети и богатите кадифени текстури придават луксозен тон.

Хайде, момичета, ако искате да сте истински стилни, загадъчни, магнетични и най-добрата версия на себе си, от днес, 22-и октомври колекцията е онлайн.

Остават 9 дни до Хелоуин. Бъдете смели и стилни! Разбира се, че аксесоарите ще допълнят вашия автентичен стил – очарователни колиета, гривни и обици с причудливи изображения, сред които вампирски зъб.

Воали и ръкави без пръсти са абсолютен must have към всяка вампирска романтика, която вълнува в края на октомври”, споделя Ива Екимова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.