Весела Барбукова: Детето ми стои 10 часа с маска в училище, на вас какво ще ви стане?!

1

Весела Барбукова се ядоса на противниците на маските!

Бизнесдамата Весела Барбукова сериозно се вбеси на тези, които реват против носенето на маски. Тя приема това за чиста проба лиготия, при все, че цяла Европа е в капана на коронавируса.

“А аз пък ще си нося маската! И на открито! Независимо, че поради пътуванията ми в България вече имам 4 отрицателни теста, последния отскоро- Както се казва – първите тестове, които се радвам, че не издържах с положителен резултат, но никой не е застрахован.

Не харесвам маските, то кой ли ги харесва, но съм длъжна да съм отговорна към другите в общността, както изисквам и същата отговорност от тях към мен. И аз искам да правя каквото си искам, да паркирам, напр. където си искам, изобщо мисля, че у всеки у нас е заложено някакво анархично начало, но…

Живеем в общество, във време на изпитания и елементарното хейтърство е безполезно. И да ви кажа – нито съм задушена от носенето на маска /на открито, включително/, нито имам поражения по психиката или характера си. Като цяло – мразя глезотиите!

Детето ми е 10 часа с маска нон стоп в училище, повтарям – не се маха маската в никаква хипотеза. Щом детето може, значи и аз мога. То не иска да е заключено пак. И изобщо не чувам да ми се обяснява, как нямал осмисъл от маските!

Голямата драма да си с маска! Това да е проблема, наистина!”, заяви Весела Барбукова.

1 коментар
  1. Иванова казва

    Кой се интересува мнението на тази за каквото и да било?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.