Новини Шоубизнес

Емануела изригна: Спрете да ни облъчвате и лъжете с короната!

Емануела не вярва на коронавируса, страх я е да не остане без работа!

Певицата Емануела е сериозно изплашена да не остане без участия и без пари. Затова за пореден път изригна срещу лекарите и властите, по повод Ковид-19. Ето какво заяви тя преди минути:

“Създателя на ПСР теста, обясни, че не открива категорично Ковид 19,че за да се диагностицира вируса са нужни няколко специалиста освен теста, но вие пак продължавате да тръбите глупости, подчинявайки се на рестрикции на ЕС, защото на тях така им изнася!

Защо никой не послуша или не взе под внимание специалисти вирусолози или инфекционисти, които са против тези глупости които говорите, и защо се приема само едностранно мнение на облагодетелствани лекари, а другите ги ругаете, при положение, че това им е специалноста и то с по 30-40г стаж?!?!?

Та,защо само това което ви изнася се приема, а другото, Не?!???? Ковид-19 се превърна в печалбарство на интереси на някой, в модерна болест, но не и в сериозен проблем с който плашите хората!!!

Лошото е, че Народа не е глупав, чак толкова, освен облъчените Телевизионно баби, с които злоупотребявате или с ромите който стоварвате пред лабораториите, няма да ви търпят, в цял Свят се надигат бунтове и протести и няма да свършите на добре с тази злоупотреба с човешките съдби и с всяването на масова психоза, тя ще избие към вас, а тогава, горко ви!

Дори Президента Тръмп се присмива на облъчването и измислиците, както и злоупотребите с плашещата пандемия, която найбвероятно я няма!

Швеция ви вади очите на всички, защото не желае да участва в подобна простотия и май не само тази държава, колко лидери излязоха и казаха, че няма да участват в тази измама.

И колко трябва да пратят проби и от крави и кози за да спрете с тъпотията на която никой не ви вярва?!?? Играете много мръсна игра, и края и не е ясен за вас!”, изригна Емануела.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.