Забавно

Вижте от коя зодия е идеалната снаха!(Част 1)

Всеки мечтае да има в къщата си идеалната снаха!

Дали снахата има лесен характер или е трудна за общуване много зависи от зодиакалния знак. Това твърдят астролозите и подреждат снахите в своеобразна класация според зодията:

зодия
Има и идеални снахи, сн. Фейсбук

Най-трудна за общуване е снахата от зодия Близнаци

Снахите зодия Близнаци са трудни за разбиране хора. Бавно свикват с живота на омъжени жени, но гъвкавостта им помага да се напаснат към всяка ситуация.

Винаги търсят опората на съпруга си. При конфликт с родителите му и очакват той да заеме нейната страна, независимо от всичко.

11. Снаха зодия Овен

Снахите зодия Овен са нетърпеливи и не обичат да ги съветват. Приемат всички съвети като груба форма на намеса в личното пространство.

Обичат винаги да става каквото кажат. Понеже са огнен знак предпочитат да доминират, дори над свекъра и свекърва си и новото си семейство. В същото време обаче са готови да минат през огъня за съпруга си и са много предани.

10. Снаха зодия Водолей

Водолеите са независими и целеустремени. Снахите зодия Водолей уважават семейните ценности, но няма да се спрат пред нищо да постигнат целите си и няма да се вслушат в съвети, дадени от свекъра и свекърва си. За тях свекърва и свекървата винаги остават хора, които уважават, но винаги приемат думите им с някои резерви.

9-то место в класацията заема снаха от зодия Риби

Снахата зодия Риби е още една “тиха, но дълбока вода”. Не се оставя никой да й се качва на главата, особено свекъра и свекървата. Търпелива е, но веднъж прелее ли чашата на търпението й, не е склонна на компромиси.

8. Снаха зодия Стрелец

Снахите зодия Стрелец са уверени и безкомпромисни. Добре отиграват всяка по-трудна ситуация със свекърва и свекървата, без да дават повод за скандали. Снахата Стрелец винаги ще намери път, който устройва и едната, и другата страна, без да се стига до караници.

7. Снаха зодия Скорпион

Скорпионите по принцип са една от най-трудните за разбиране зодии. Затова не е изненада, че в началото биват възприемани с резерви от свекъра и свекървата си.

Зад студената външност на Скорпиона обаче се крие мил и забавен човек, макар и с малко по-рязък характер. За сметка на това обаче Скорпионите са отзивчиви и всеотдайни съпруги и разкриват цялата си същност пред половинките си от самото начало.

Снаха зодия Козирог е на 6-то място

Козирогът е принципен и често пъти твърдоглав. Същото важи и за снахите Козирог. С тях не е лесно да се разбереш, защото отстояват позицията си до последно и са готови да се скарат с всички по пътя си.

Въпреки всички скандали обаче, са готови да запазят добрите отношения със свекъра и свекървата си в дългосрочен план и никой битов проблем няма да попречи на това, пише edna.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.