Новини Шоубизнес

Миската Илона Георгиева: Изкарваха ме всякаква, аз обаче имам истинска любов!

Илона Георгиева приема нещата доста по-различно от колежките си!

Завършилата теология миска Илона Георгиева се показа доста по-различна от колежките си, особено в мисленето. Ето какво сподели тя преди часове в мрежата:

“Повечето хора цял живот живеят за да доказват на някой си нещо ,или да се харесват на хората. Мен не ми пука. Аз живея за себе си. Никога не съм доказвала нищо и на никой освен на себе си.

Не ми пука кой ме харесва и не, та повечето хора мразят дори себе си. И в тоя ред на мисли се “кефя”, ако мога да използвам този жаргон, че доказах единствено и само на себе си до момента, че мен нищо не може да ме пречупи.

Противно на всички дето се опитваха през годините да ме изкарват каква ли не ,нищо не постигнаха. Те подцениха моя ум, речник, интелект и най-вече моя характер. Те се подведоха по моя вид и си казаха -” тъпа кифла!”

Да ама не! Най-жесток беше натиска като искаха да ме изхвърлят от университета и като се омъжих. Та Боже Господи, “бях изпаднала ” и каква ли не. Имаше хора, които се въртяха около мъжа ми да му разправят “аз каква съм”.

А той им се смееше на интригите , защото ме познава още от времето, когато имах бележник и знае всеки мой дъх оттогава до сега.

Както и да! Нищо не постигнаха и тия дето идваха на мен да ми говорят “какъв бил той” и какви ли не глупости. И в тоя ред на мисли още веднъж ще добавя, живейте за себе си!!! Това е вашият живот. Никой няма право да се меси.

Никой няма право да ви съди ,защото безгрешни хора няма. И нека всеки гледа в неговата паница, че най-големите моралисти накрая излизат най-големите боклуци!

Любовта винаги побеждава накрая. И само богоизбрани имат щастието да имат истинска любов!”, заяви Илона Георгиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.