България Новини

Мариела Нордел: Планът “Унищожение на цивилизацията” е стартирал още през 60-те! (виж тук)

Мариела Нордел разтърси мрежата с конспиративен пост!

С конспиративен пост за унищожението на цивилизацията взриви мрежата устатата Мариела Нордел. Ето какво гласи той, а вие сами си правете изводите:

“Започнаха през 60-те с инфлация в любовта. Това доведе до масови разводи през 70-те и 80-те, до ненужност на брака през 90-те, за да се стигне до анти природно, еднополови бракове през 21 век.

Продължиха с разрушаване на образованието през 90-те, като качеството му намаляваше и се съсредоточаваше само в трудно достъпни, екслузивни, частни, скъпи колежи.

Заеха се и с Религията – пълното й отстъствие в ежедневието, отричане нуждата от религиозна просвета и осъзнаване, идентифициране, не само на Държавно, но и на лично ниво. За да се стигне днес до тотално морално сриване на така наречената Западна Цивилизация, от която и България е част от края на 90-те или поне се опита да стане.

Вече Човекът е напълно сам – набиваха му в главата, че без семейство е по-добре – безразборни връзки, за децата не е необходимо семейство, а някакво безпроблемно съжителство, което е толкова лесно да се разпадне при първата трудност, на двама “партньори” – дори не е нужно да са традиционните “мама” и “тати”.

Човекът е необразован – или не е по силите му да се образова, защото това стана скъпо, привилегия на богатите и не всеки може да учи, да работи, за да се издържа и плаща скъпите такси, или качеството на образованието падна толкова много,

Университетите се превърнаха в конвейрна линия и супермаркети, че много млади хора сами се отказват да учат. Човекът остана без Бог! Нахлуването на Орките е само началото на края! Божият бич, който ще сложи краят на Цивилизацията, каквато я познаваме.

Както преди 100 години, когато Бог пак ни удари с бича си, наречен Комунизъм, за да се осъзнаем, така и днес ни праща ново изпитание… От тука нататък има 2 сценария – Доминиране на Средновековни нрави, отношения, технически регрес, връщане към Старозаветните закони или глобална война, която ще свърши с нас и нашите безумия! Не знам дали вече не е прекалено късно…

1% от хората са собственици на 99% от световните финансии и блага. Политическите слугини ни превърнаха в роби на световните Корпорации и Финансовите институции, които не само ни притежават физически, но и ни избиват, тровят – не им трябваме да живеем твърде дълго – станеш ли 55-60 – неработоспособен, умираш я от рак, я от инфаркт или някое друго заболяване, причинено от лоша храна, стрес и липса на качествено здравоопазване.

Да не говорим, че лекарите вече не са лекари, а дилъри на отровните придукти на същите тези Корпорации. Така пестят от пенсии и средства за здравеопазване. Сега същият този политически слугинаж, хвърля всичко постигнато от Великата Френска Революция насам, на една озверяла средновековна тълпа, която само с численността си ще ни погълне.

Допреди 50 години тези хора ги нямаше – липсваше изкривения фанатизъм, нямаше тълпи забулени и оскотели хора, които да живеят в духовна и физическа нищета.

Планът “Унищожение на Цивилизацията” е стартирал през 60-те…. Права беше леля Ванга за Апокалипсиса – “вие няма да го видите, но вашите деца – да!”, разтърси мрежата Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.