Наталия Кобилкина заживя в Лондон: Пренесохме си багажа за 5 дни! (виж тук)

0

Наталия Кобилкина и Такис Дретакис заживяха в Лондон!

Наталия Кобилкина, мъжът й Такис Дретакис и синът им Филип се преместиха да живеят в Лондон, за който тя си мечтаеше отдавна. А самото им пренасяне било готова за пет дни. Ето какво разказа днес Наталия:

“Така! Пренасянето ни стана за 5 дни! Просто го реших! И организирахме всичко светкавично! Пратих с близки приятели колата ми в Бг с основните багажи, други оставихме на роднини в Атина.

Купих изцяло нови неща за Лондон (времето с Атина е корено различно) и събрахме по 2 куфара на човек всичко и това ни е багажа! Мечтаех по почнем корено нов живот и да не нося нищо от стария живот! Единствено, което ще пратим с куриер нашия филтър за вода Канген. Без Канген не мога да живея.

И много яко чувство да стартираш изцяло нов живот! Апартамента полуобзаведен, така че последните дни се занимаваме яко с обзавеждане и да са живи и здрави приятелките ми, които ми помагат с багажи.

Мъжът ми и Филип за малко се прибраха в Атина да приключат всичко там и имам седмица на спокойствие да подготвя новото ни жилище, той се остави изцяло на моя вкус да го направя приятно и уютно.

И супер съм благодарна, че Филип и с него и мога изцяло да се посветя на настаняването и нов живот. Вече съм на края. Вчера купих нови пижами за цялото семейство. Чакам доставки на всички неща и бавно живота почва да влиза в релсите.

В понелник почва и новата бавачка, англоговоряща и с хубав опит в педагогика и остана да уредим градинка Монтесори по 2-3 часа на ден за развитие на Филип и да се запишем на фитнес до нас и почва нормален работен живот”, сподели Наталия Кобилкина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.