България Новини

Соня Колтуклиева: От протестите нищо няма да излезе! (още подробности)

Соня Колтуклиева настоява властите да вземат незабавни мерки!

Незабавни и строги мерки като в другите страни, да вземат родните власти. За това призовава журналистката Соня Колтуклиева по отношение на разрастващата се пандемия от коронавирус.

Според нея протестите няма да доведат до нищо, а броят на заразените у нас може да стане критично висок. Ето какво заяви тя преди часове в социалната мрежа.

“От протестите нищо няма да излезе, колкото и да се напъват водачите на метежа и подкрепящите ги дистанционно диван-революционери. Очевидно е.

Едно е сигурно, обаче. Заради “пророкуванията” им, че властта ще обяви извънредно положение – което изобщо не се случва – правителството не взима задължителните мерки, въведени вече в много други страни:

Бяха затворени градове и области, Австралия спря да приема туристи; Израел се заключи… В Париж и в още 7 френски градове въведоха вечерен час. В Лондон, за неносене на маска на протестите се глобява солено, при най-малка проява на насилие – арести.

А у нас, за да не пищят организаторите на “Великото народно събрание”, на което излизат по-малко хора, отколкото по кръчмите на “Витошка”, почти нищо не се предприема…

Следите ли от колко дни вече заразените на ден са между 700 и 900 човека?! Докъде ще доведе всичко това?”, пита притеснено Соня Колтуклиева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.