Свят

Британското кралско семейство изправено пред нов проблем

Кралицата е привикала по-малкия си внук

Пред нов проблем е изправено кралското семейство на Великобритания. Според мнозина, те са стъпили върху бомба, която ще се взриви всеки момент.

Може би за мнозина от вас няма да е изненада фактът, че в основата на този скандал отново се оказват Меган Маркъл и съпругът й – принц Хари.

проблем
Кралицата е привикала по-малкия си внук

Драмата е огромна, а кралица Елизабет II е меко казано бясно според британските медии.
До дни се очаква бомбата да избухне, но към момента голяма тайна бележи събитията, които ще се случат през идните няколко дни.

Според британската преса, принц Хари ще се наложи да проведе сериозен разговор с Елизабет II през идните седмици. Тя била изключително разочарована и недоволна от начина, по който внукът й се държи в публичното пространство.

Бабата на херцогът на Съсекс го е привикала на разговор, издават източници от двореца.
Според запознати на слугите е било наредено да приготвят Фрогмор – домът на Хари извън Лондон за скорошното му завръщане. Изглежда обаче, че посещението му се пази в строга тайна.

В същото време Меган Маркъл най-вероятно ще остане в САЩ.
Някои смятат, че подобно завръщане на Хари във Великобритания би спомогнало за заздравяване и сближаване между него и брат му принц Уилям. Едва ли Меган Маркъл обаче би допуснала двамата да се върнат към предишния им живот, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.