Горещо Новини

Мариела Нордел попиля живеещите около Симеоновско шосе в столицата! (виж тук)

Мариела Нордел със сигурност си навлече омразата на описаните от нея!

Устатата Мариела Нордел със сигурност си навлече гнева и омразата на живеещите около Симеоновско шосе в София. Причината – потресаващият начин, по който тя ги описа. Ето какво заяви Нордел преди часове:

“Не бях наясно досега с тази нова категория жители на столицата – живущите на и около Симеоновско шосе. Всичките са като излезли от калъп – момичетата 20-32 годишни, с прави, дълги коси, с бейзболна шапка и покъсани гащи, ноктопластика, ботокс и патешка човка устни.

Обикновено ходят “на заведение” с друга такава, клонинг приятелка. Оглеждат през цялото време сканиращо наоколо дали няма нещо за забърсване, кат критериите са – да е способен да им плаща харчовете. 90% са дошли от провинцията, я като студентки, я с парите на някой спонсор. Гледат да се закрепят и преживеят “у Софето”.

2. Забърсалата вече спонсор – ходи също с такива успешни приятелки “на кафе”, чоплят салати и клюкарят техните колежки, които не са успели “да се уредят в живота” (да забършат спонсор или са ги изоставили за по-млад и кльощав модел).

Мъжете са по-разнообразни типажи:

1. Вървежният готиняр /и той от провинцията/, който с парите от дядовата нива край Бургас, си е купил апартамент в района – ново строителство. Той си е супер метро сексуален – целият е епилиран, скубе си веждите, носи джинси и тениска на Филип Плейн, на масата задължително до айфона тръсва ключовите от БМВ-то си, гледа отегчено и се опитва да се разсъни в 14,30 с едно силно кафе. Не реагира на сканиранията на клонираните мадами край него, защото 1. е прекалено готин, 2. вчера в Син Сити на масата са му играли няколко такива, 3. и той не знае защо…

2. Престарелото бизнесменче – то е превалило 40-те, има “делова среща” в заведениито и си дава вид, че притежава половината Ню Йоркска борса. Нищо, че бизнесът му е склад на Илиянци и че купува стока от Китай… То също не се интересува от каките-скенери, по-скоро очичките му шарят дали на съседната маса няма някой негов конкурент, че да му иска заем, с обещание да му го върне, “след новата транзакция”.

3. Местното наркодилърче – то е супер комуникативно и позитивно, прескача от маса на маса с усмивка, тупа се по гърба с мъжете, “как си, брато”. На жените не обръща внимание, щот те не са тия, които вадят парите…

4. Арапчетата и турските/гръцките “бизнесмени”, които са си наели жилища в затворените комплекси. Движат се на групи, не поглеждат жените и си обсъждат алъш-вериша. Тръгват си, изпратени от тъжните погледи на пираните-скенери, в някой Мерседес с чужда регистрация.

5. Вечният студент – мама и тате са го пратили да учи в столицата и понеже папа е кмет на погранично село или е крупен арендатор, могат да си позволят да му купят апартамент в София. То се буди към 12-13,00 и отива да се разтъпче до кварталното.То е по-склонно да откликне на скенинга на някоя от девойките защото ще си качи в Инстаграм много яки снимки с нея и всички на село ще му завидят…

Цялата тая навалица се беше събрала в едно от “модерните” заведения, тип “на плажа на Лозенец” и съвсем не се дразнеше, че отгоре им има бензиностанция и колите не спираха, срещу тях думкат на скелето на нов строеж, а Симеоновско шосе монотонно си се трафикаше край затворените комплекси и новото строителство…”, разказва Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.