Горещо Новини

Весела Барбукова изригна бясна срещу родните банки! (виж тук)

Весела Барбукова е повече от възмутена от това, на което се натъква постоянно!

Бизнесдамата Весела Барбукова изригна срещу банките в България. От години тя живее повечето време във Виена, но тук не спира да се натъква на безумия:

“Мисля, че една от големите пречки за развитието на България, и в частност на бизнеса, е банковата ни система!

В последния месец се натъкнах на какви ли не дивотии – едната банка не била чувала за ескроу сметка и нямала практика и договор за това, другата не може да си ъпдейтва базата данни и трябва да отидеш лично на гише, за да се случи евентуално това.

Третата си сменила базата данни и се налага отново да се отиде лично и само на някакво си гише, за да се актуализира информацията… При това да оперираш със собствените си пари!

До днес първенец по Средновековие ми беше Пощенска банка, днес към печалния списък на неадекватното банково обслужване прибавям и Райфайзен България.

Регистрираха “уникален” случай – как не могат он-лайн да ми предоставят он-лайн банкиране. Жива да не бях! И 3 дни не знам колко отлично платени клатик…ци заседавали по темата, за да решат, че не може!

И да им кажеш, че света е в пандемия и налага нови правила – никаква полза! От 20 години съм клиент на тази Банка във Виена – как пък до сега нямаше никаква такава простотия!

Но в БГ очевидно всичко се опорочава. Какъв мениджмънт си наемат, какви IT специалисти работят – не знам, не знам!

Тез банки изтрещяха генерално! Ще взема да иницирам кампания “Депозитите вън от банките!” Само това ще ги заболи!”, гневи се Весела Барбукова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.