Новини Шоубизнес

Мира Баджева остана без дъх от хотел в Турция! (още подробности)

Мира Баджева не скри удивлението си от този хотел!

Хотел в Турция скри шапката на журналистката Мира Баджева. Тя не се поколеба да опише видяното и усетеното там, та барем и ние вземем, че се поучим от съседите си.

“Минутки за продуктово позициониране. The Land of Legends Kingdom Rixos е единственият хотел в Турция изцяло замислен и направен за деца (от 0 до 100 години). В света такива се броят на пръсти.

Самият хотел е концептуален от първия до последния детайл: с млечен шейк бар, детски менюта, огромна зона за игри, дизайнерски детски стаи, миниатюрни тоалетни в обществените пространства. Чисти се маниакално и е помислено за всичко, което вълнува и буди фантазии, мечти, желания.

Приказен, бутафорно красив, бонбонено цветен свят, сладък като сладоледена торта с целувки, в който можеш да се омажеш до ушите с шоколад, да пищиш с цяло гърло, да се събудиш принцеса (или принц), да висиш с главата надолу и да вървиш заднешком като Пипи.

В рамките на хотела е тематичният The Land of Legends, където се стичат хлапета и родители от всички хотели в района на Анталия.

Аквапарк с водни пързалки и басейни, адреналинова територия със скоростни влакчета на ужасите, амфитеатър с моржове, белуги, делфини и пингвини, парк на оживелите приказки и други атракциони ала Дисниленд…

Като дете на соца израснах без подобни забави (триадата “стрелбище-лунапарк-цирк” беше максимумът). Като пораснах, беше вече късно и даже някак страшничко.

Но вчера почерпих вътрешното си дете с доста адреналин и смях. Резултатът е освежаващ и осмеляващ”, не крие изумлението си Мира Баджева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.