Свят

Марая Кери изправи почитателите си на нокти

Дори не сте подозирали страшната истина за живота й

Американската певица Марая Кери направи признание, с което накара всички да настръхнат.

Тя е признала, че никога не е имала интимни отношения с бившия си годеник – милиардерът бизнесмен Джеймс Пакър.

Марая Кери
Дори не сте подозирали страшната истина за живота й

Своите откровения Марая Кери е споделила в интервю за „The Guardian“. Журналисти са попитали певицата защо тя не споменава Пакър в неотдавна издадената си автобиография “The Meaning of Mariah Carey” (“Значението на Марая Кери”).Певицата говори в книгата си за домашното насилие, своите успехи и неуспехи, провали и мечти. Място в изданието са намерили и коментари за връзката с първия й съпруг – продуцентът Томи Мотола, и вторият й съпруг – водещият Ник Кенън. Припомняме, че двамата с Кенън имат две деца.

Знаменитата певица обаче не споменава Пакър в мемоарите си, с когото се е срещала от юни 2015 г. Информация за годежа на влюбените се появи в медиите през януари 2016 г., но през октомври същата година двойката се раздели.

„Честно казано, ние нямахме физическа близост“, казала е Марая Кери. Според съобщенията в медиите, тя и Пакър щяха да отпразнуват сватба на Карибите. Внезапно обаче милиардерът отмени церемонията.

Марая Кери дори го заплаши със съдебен иск и поиска обезщетение в размер на 50 милиона долара. Причината за този иск бе фактът, че тя похарчи огромни суми за организиране на тържеството, пише blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.