България Новини

Мира Баджева с разкритие за мерките против Ковид-19 в Турция!

Мира Баджева разкри строгите мерки против Ковид-19 в Турция!

Журналистката Мира Баджева описа крутите мерки, които се взимат против Ковид-19 в Турция. И затвори устите на тези, които продължават да твърдят, че вирусът е конспирация.

“След почти 7 месеца принудително “приземяване”, за малко да изпусна чартърния полет към Анталия, забравяйки международния си паспорт вкъщи (за първи път в живота ми).

Успях да се върна и да си го взема без излишни мелодрами, само защото (пак за сефте), отидох на аерогарата час и половина по-рано. Понеже не знаех какво да очаквам от летищните антиковидни мерки.

Всичко беше каквото си го знаех, но аз не бях – инстинктът ми на постоянно пътуващ човек беше приспан.

Да, умението да пътуваш е мускул. Трябва да се използва и да се тренира – не бива да бъде оставян да закърнява. Човек явно бързо губи рефлекси, трупани с години.

Но ето, вече 4-ти ден съм в Турция, в прекрасен хотелски комплекс край Кемер, и мога да кажа, че всички тук се престарават с дезинфекцията и хигиената. Не съм любител на маските, слагам ги само в краен случай, вероятно знаете.

И макар никой тук да не ме преследва да използвам маска (слава Богу), персоналът и част от гостите ги носят безотказно. С дезинфектанти можеш да се поливаш от сутрин до вечер навсякъде, стига да искаш.

Но най-добрият антиковид-агент е слънцето. Вчера беше 36 градуса, вечерта – 25. А морската вода е фантазия.

Тъй че летете, върнете си лятото, спомнете си какъв празник е да преодолееш гравитацията и да се отправиш на път надалеч. И поздрави от Азия с Емералд Травел!”, сподели Мира Баджева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.