Свят

Какво се случва с Доналд Тръмп?

Информацията е доста разнопосочна

Мнозина си задават въпроса какво е действителното състояние на американския президент Доналд Тръмп. Случващото се с него през последните няколко дни, е обгърнато от пълна мистерия.

Към днешна дата информацията за състоянието му все още е доста противоречива.

Доналд Тръмп
Информацията е доста разнопосочна

Според запознати, той е под наблюдение в болницата, в която се лекува от коронавирус. Изданието „The Telegraph“ дори си позволи да прогнозира кой ще застане начело на Белия дом, ако Тръмп не се възстанови.

Очакваше се днес Доналд Тръмп да бъде изписан. Появиха се обаче съмнения, тъй като нивата на кислорода му са спаднали два пъти през почивните дни. Дори се е наложило стероидно лечение.

Както вече стана ясно, вчера Доналд Тръмп напусна за кратко военната болница “Уолтър Рийд”, за да поздрави свои симпатизанти. Той беше с маска и помаха на събралите се да го подкрепят през стъклото на черен автомобил.

Междувременно Белият дом е предоставил на властите на щата Ню Джърси имената на над 200 души, които са били на прояви, свързани с обиколката на Тръмп в четвъртък.
Здравните власти са се свързали с хората и са им препоръчали да се наблюдават за симптоми. Другата препоръка спрямо тях е да се самоизолират, ако са били в тесен контакт с президента и с хора от персонала му, пише blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.