Новини Шоубизнес

Моника Валериева хвърли бомбата: Става дизайнер! (още подробности)

Моника Валериева става дизайнер на дрехи!

Моделката със скандално минало Моника Валериева хвърли същинска бомба в мрежата преди минути. Тя обяви, че става дизайнер на дрехи и ще пусне своя колекция.

“Много мислих дали да се захвана с този проект, но повечето от Вас знаят ,че преди години имах собствен бранд с дрехи! Тогава бях толкова неорганизирана и в същото време бяха полудяли да си поръчват рокли…не се справих с поръчките и като всяко младо момиче -зарязах всичко!

След като бях в Милано на 20 годишна възраст а преди това завърших моделиране и конструиране на облеклото ( дизайнер) …което в прочем не е важно,важното е да имаш стил ,нюх,визия и поглед към нещата !

Реших,че скоро може би трябва да стартирам с този мой проект! Знаете ,че обичам арабският свят,малко ориенталски елементи,цветове,работя с няколко шивачки само за себе си,само по-мой модели …

Днес извънредно слязох до принтера за да взема документи по най-бързият начин …с халата си (който сама сътворих ). И получих възможно най-много комплименти за най-краткото си време долу,за халата, който помислиха за рокля!

Не само от мъже ,повечето от жени! А повярвайте ми бях без грим,сънена и прическата ми беше -wow!

Та днес 1 октомври ще кажа така,може да съм малко бавна,но това е нещо в което съм добра (съдя по хилядите съобщения ,от къде е това,онова, и колко харесвате стила ми)!

Няма да бъде нещо супер горещо,няма да бъде спортно,ще бъде точно стила ,който аз харесвам!

Нещо класно,нещо подчертаващо най-прекрасното от женското тяло,нещо различно и интересно!”, обяви Моника Валериева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.