България Новини

Пловдивски адвокат взриви с думите си за приюта на отец Иван!

Адвокатът Тодор Кръстев зададе логични въпроси за приюта на отец Иван!

Пловдивският адвокат и общински съветник Тодор Кръстев разбуни духовете в мрежата с острия си, но логичен коментар за приюта на отец Иван. Цитираме го дословно:

“Приютът на отец Иван от Нови хан отново е закъсал. Нямат брашно, леща, боб, въобще продукти от първа необходимост. Заплашват, че ще им спрат и тока, не са плащали от месеци и т.н.

Лошо откъдето и да се погледне. Но лошо е и друго. И не само че е лошо, направо е неприятно за гледане.

Винаги когато дават репортажи оттам, наред с майките с малки деца, които имат реална нужда от обгрижване, има и една немалка група от млади, здрави и прави лентяи, въртящи се около отеца, които никога нямат логичен отговор, защо не се хванат някъде на работа. За да помогнат на себе си, а и на приюта, който ги е подслонил.

Ето, и тази сутрин, като ги попитаха защо не работят, отговориха изключително съдържателно, че нямало с какво да отидат до града. Сякаш само в градовете има работа. И това бяха млади и здрави момчета, вече не в ученическа възраст.

Та, не знам. Винаги съм имал основателното предположение, че в тези приюти освен хора, които имат реална нужда, се напъхва и всякаква десоциализирана измет, за да лентяйства и паразитира на гърба на хора като отеца и спомоществователите.

А отчето вместо да ги хрантути, да вземе да размаха малко тоягата по гърбовете им, на която се подпираше”, ядоса се Тодор Кръстев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.