Новини Шоубизнес

Ирина Асиова изригна жестоко срещу премиера и правителството!

Ирина Асиова изригна в социалната мрежа бясна!

Блогърката Ирина Асиова изригна жестоко срещу премиера Бойко Борисов и правителството в социалната мрежа. Ето какво избълва преди часове:

“Всяка сутрин си казвам… не, днес няма да се занимавам с Тулупа. Отивам на фитнес и масаж. Аз съм холивудска съпруга и е редно да се държа като такава. Обаче отварям Фейсбук и що да видя…

Наглият бил загрижен за достойните старини на 2 млн. български пенсионери. И пердето ми падна направо с корниза. Делириум нарече президентът малоумните брътвежи на Тулупа, но имам чувството, че цял един народ бълнува в кошмар, от който не може да се събуди. Сигурно има медицинско обяснение…

За неговата наглост то е ясно, за нашето овчедушие се питам. Бе, докога ще търпим тоя изро? да се гаври с 2 млн българи на ръба на бедността? Само с пачките и кюлчетата от чекмеджето му ще живеят години, а милиардите, за които е черпил приятели още 2011-а?!

Не, честно, не се чудя на хората от селата, чието скотско битие не им дава сили да прогледнат. На грамотните, работещи, активни, пътуващи и знаещи българи се чудя. Ние на една и съща планета ли живеем?!

На моята като питам Google коя е най-бедната страна в ЕС излиза България! Страната с най-ниските пенсии, не просто в ЕС, на Балканите даже няма по-ниски!

Никога в историята на България социалната ножица не е била така разчекната! Освен по Турско.
И сега си имаме султан и рая. Само не разбирам защо се наричаме свободна държава! Ма явно на мен нещо ми има”, написа Ирина Асиова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.