Свят

Принц Хари и Меган Маркъл изправиха британския кралски двор на нокти

Двойката продава кирливите си ризи

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл изправиха за пореден път британския кралски двор на нокти.

Запознати издават, че двамата ще станат герои в риалити шоу на Netflix.

принц Хари
Двойката продава кирливите си ризи

В началото на месеца стана ясно, че от компанията са сключили договор за документални и художествени филми с кралската двойка. Принц Хари и Меган Маркъл са сключили договор и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири.

Първоначалното внушение беше, че те ще работят само зад камера, но се оказва, че Меган Маркъл иска зрителите да видят каква е в действителност. Затова семейството се е съгласило да ги снимат три месеца за риалити формат.

Все още не е известно дали принц Хари и Меган Маркъл ще пуснат телевизионен екип в дома си в Санта Барбара.
“По-голямата част от документалната серия ще е за филантропската им дейност, а не какво правят у дома. Но погледът ще е отблизо и Меган се надява зрителите да видят каква е в действителност”, коментира близък до двойката пред изданието. „The Sun“, пише blitz.bg.

Междувременно стана ясно, че Меган Маркъл и съпругът й, са счупили поредния антирекорд на кралското семейство. Бившата американска актриса и принцът буквално са разорили британските данъкоплатци.

Това става ясно от задължителния годишен отчет за разходите на кралското семейство, който бе разпространен от Бъкингамския дворец. В него е отразена стойността на всички пътувания на членовете на кралското семейство, пише jenata.blitz.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.