България Горещо

Николина Ангелкова търпяла подигравки заради носа си 35 години

Николина Ангелкова си оперира носа за 6 500 лева

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на публично събитие миналата седмица.

40-годишната дама изненада и враговете, и привържениците си с драстична промяна в лицето. Ангелкова се е подложила на най-болезнената интервенция от всички пластични операции – ринопластика. Гърбицата на дългия й нос е премахната, а обонятелният й орган значително е скъсен.

Операцията била извършена в пловдивска клиника и е продължила около час, научи „Уикенд”. За интервенцията дамата от Крумовград е платила 6500 лв., но мъките, които изтърпяла и парите, които дала, си заслужавали. Ангелкова пристигнала в клиниката в деня на планираната операция в 8,30 сутринта. Преди да й бъде поставена пълна упойка, бившата министърка била подложена на кръвни изследвания и консултация с кардиолог и анестезиолог.

Снимка: HotArena

За да се премахне гърбицата на носа, хрущялът му бил счупен. След това пластиката продължила около час. В продължение на 10 дни Ангелкова носела специална шина, наречена лонгета. Заради отока на лигавиците цялото й лице изглеждало подпухнало, а мнозина заподозряха депутатката, че е увеличила и устните си. След като преминала през ада на изключително болезненото трошене на носа, Николина си самоподарила обеци обеци „Картие” за 4 450 евро чифта. Диамантеното украшение се продава за огромната сума под името „Любовни обеци”, така че е възможно да е подарък от съпруга й Христо, нищо, че според злите езици напоследък той често се срещал с пиарката на турска строителна компания.

Още от дете Николина имала тежък комплекс от външния си вид. Тя често ставала обект на подигравки и мечтаела някой ден да промени обонятелния си орган. След това дълги години Ангелкова събирала смелост заради болезнената процедура. Престарашила се едва, когато колажи с нейни снимки като Баба Яга, яхнала метла, започнаха да циркулират в публичното пространство. Дълги години суетната Николина страдала и заради кривите си и пожълтели зъби. Тази пролет тя коригира усмивката си с порцеланови фасети, а равните и бели зъби омекотиха чертите на лицето й. До нелицеприятното състояние на зъбите си Ангелкова се докарала не от немарливост, а заради страх от зъболекарската машинка.

Освен носа и зъбите, Ангелкова е коригирала прическата и веждите си.

След консултация със специалисти получила най-правилните модни съвети. Следвайки мненията им, Николина решила да си пусне по-дълга коса и изсветлила косата си с няколко тона. Освен това спряла сама да скубе веждите си и най-накрая започнала да ходи на козметик, а резултатът бил впечатляващ.

Още докато бе министър на туризма суетната Ангелкова привличаше вниманието на курортистите не толкова с честите си инспекции по плажовете, колкото с шикозните си тоалети, които разхождаше по Черноморското крайбрежие. Роклите й струнаха по няколко хиляди лева. В гардероба си Николина имала над 250 пролетни, летни и зимни рокли, 30 костюма, 40 палта, над 200 чифта обувки и поне 50 чанти. Общата сума на тези глезотии възлизала на не по-малко от 500 000 евро, изчислиха модни експерти. Сред любимите й марки са „Валентино”, „Макс Мара”, „Дискуеър” и „Патриция Пепе”, а с артикулите се сдобивала при честите си визити във Франция, Испания и Италия. В две поредни години, през 2017 и 2018 г. Ангелкова се появяваше на церемонията по раздаването на наградите „Оскар”. Пътуването й престоят й бил на собствени разноски. На червения килим тя позираше холивудски знаменитости.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.