Шоубизнес

Криско е Бебето в Маскираният певец (Вижте какво го издаде)

Зрителите разпознаха Криско като Бебето в Маскираният певец

Тази година „Маскираният певец” определено затрудни повече зрителите в разпознаването на участниците. В последното предаване в събота на сцената отново се изяви Бебето, което даде нови улики за себе си.

Не те обаче, а краката издадоха, че зад маската се крие Криско. Почитатели на певеца веднага ги сравниха с фотосите му от клипа с Галена и бяха категорични, че колената на Бебето и Криско са едно към едно.

Снимка: Нова ТВ

Иначе и уликите насочиха към габровеца-отраснал с класика, понеже родителите му са музиканти, както и че танците заемат важно място в живота му. Hotnews.bg напомня, че приятелката му е била танцьорка. Част от зрителите продължават да се надяват, че зад маската се крие Димитър Рачков, но в петък и събота той представи своето „Забранено шоу” в Бургас.

Затова почитатели на комика отидоха в научната фантастика и обвиниха продуцентите, че са вкарали дубльор. Това категорично не е вярна, защото форматът не позволява дубльори и България може да загуби лиценза си за най-гледаното предаване този сезон, ако се реши да го направи, обясниха от продукцията за Hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.