България Новини

Венци Мицов: Г-жо Караянчева, не ме плашете! Аре тихо! (виж как изригна)

Венци Мицов яко подпука Цвета Караянчева!

Музикантът Венци Мицов, който беше и общински съветник в столицата, яко подпука председателя на НС Цвета Караянчева. Мицов е омерзен след скандалното изказване на госпожата преди дни, когато подвикна на столичани да ходят пеша, щом ще обиждат Бойко Борисов.

“Госпожо Караянчева…

Първо – избрали сме клетото ви правителство, за да прави пътища и метро. Въобще не ми обяснявайте как трябва да съм ви благодарен, че вършите нещо, при това некачествено, защото аз и ние ви плащаме заплатите.

Второ – не ми се карайте. Не ме плашете. Писна ми от тоя заплашителен тон и хич не ми дреме, че сте председател на НС. Ама хич. Днес сте, утре сте история, а след няколко дни едва ли някой ще си спомни за вас. Така, че ТИХО!!!

И трето – ще ходя пеша когато си поискам. Но хайде вие тръгнете пеша. Примерно – да се разходите вечер около парламента. Хайде, аз ще дойда да ходим заедно да ви видя колко сте смела там?

И последно.

Писна ми от вас.
Ама до смърт, до кръв ми писна.

Писна ми да ми се карате, писна ми да ми обяснявате, как трябва всяка вечер да целувам снимките на наглите ви интерфейси и да ви благодаря, че съм жив.
Писна ми и подозирам, при това не без основание, че на всички им е писнало вече.

Не сте страшни.
Не ме страхувате като кудкудякате пред микрофоните.

Спрете се за малко.
Наистина, сериозно ви говоря.
Спрете се и се смирете, защото пътят, по който сте тръгнали ще ни доведе до нова 1997. Не заплашвам, просто наблюдавам и помня.

Не вярвам да искате това, госпожо Караянчева.

А иначе аз пеша ходя из Младост.
А вие без охрана правите ли го?”, изригна бесен Венци Мицов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.