България Шоубизнес

Даяна Ханджиева влязла във Фермата, за да лекува любовна мъка

Даяна Ханджиева успя да завърти главата на сгодения общински съветник и магьосник Йордан Белев

Даяна Ханджиева стана популярна с една от главните роли в сериала „Скъпи наследници”. Свързваха името й с режисьора Ники Илиев, с това не певеца Орлин Павлов, но истината е, че актрисата още не може напълно да забрави бившия си приятел Кристиян. Обещаващият баскетболист живе в САЩ и играе в местен отбор, а разстоянието и различните му възгледи за живота го разделили с участничката във „Фермата”.

След разлъката с бившия 27-годишната хубавица се оказала изправена на житейски кръстопът. Неотдавна кариерата и личният й живот вървели по вода, но след „Скъпи наследници” предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. За да се справи с несполуките, усмихнатата брюнетка започнала да търси корена на проблемите. Тя решила, че трябва да преоткрие себе си и да се промени – да загърби голямото си его, желанието за контрол и страхът от промени. Затова и влязла във Фермата.

Селският живот не я притеснявал изобщо, а и се надявала, че ще открие нови приятели, защо не и нова любов. Още със старта на риалити формата илюзионистът и общински съветник от Габрово – Йордан Белев, успя да спечели симпатиите на Ханджиева. Макар че е сериозно обвързан и дори сгоден, фокусникът често търси вниманието на актрисата, тя също не е безразлична към него. Докъде ще стигнат отношенията им обаче, зрителите тепърва ще разберат.

Преди да влезе във „Фермата” Даяна сподели, че раздялата с баскетболиста Кристиян е била повратен момент в живота й. Допреди няколко месеца звездата от „Скъпи наследници” отскачаше често до САЩ, където бившият й играе в колежански отбор. Разстоянието и несигурността обаче довели до безвъзвратен край на отношенията им. Актрисата останала без роли, без сериозна работа и без любов. „Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече – че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че съм стигнала доникъде”, оплака се Ханджиева пред останалите участници във „Фермата” навръх рождения си ден.

Снимка: бТВ

Преди две години усилено се шушукаше, че актрисата има връзка с Ники Илиев. С него си партнираха в сериала „Скъпи наследници” и това породи доста клюки по техен адрес. Някои дори обвиниха Даяна, че е причина за развода на режисьора и Саня Илиева. Слуховете обаче бяха попарани, след като красавицата показа гаджето си Кристиян. „Не съм спала с Ники! Само колеги и приятели сме!”, категорична е риалити звездата. Техни колеги обаче се кълнат, че са ги виждали да се целуват на публично място.
Интересна подробност е, че Ханджиева не е завършила НАТФИЗ. Тя следва „Реклама” в Нов български университет. Известно време е работила по специалността си, но не й харесало, защото се налагало да стои в офис от 9 до 17 часа. Казва, че актьорската професия винаги я е привличала, но не се решила да кандидатства в НАТФИЗ от страх, че няма да успее да пробие в арт средите.

За ролята в „Скъпи наследници”, която я направи известна, я избрали без да има диплома за актриса, без да е известен фотомодел или манекенка и без да има никакви връзки в индустрията. Когато ѝ съобщили, че ще се снима като лекарката Катерина в поредицата, Даяна не можела повярва.

„Смятах, че не съм се справила на кастинга и затова заминах за САЩ. Когато ми звъннаха да проверят дали бих се върнала в България, обещаха, че ако нещо се провали, ще ми купят обратен билет, така че рискувах. Непрофесионална актриса в главна роля! От телевизията не са били много съгласни, защото съм непозната. Знаех, че голяма част от актьорите ме подценяват точно защото не съм завършила НАТФИЗ, а им е писнало непрофесионалисти да им взимат ролите. Разбирам ги, но случаят не бе такъв”, споделяла е брюнетката с ослепителна усмивка.

Даяна няколко пъти е била на студентска бригада с САЩ и точно там се запознала с бившия си Кристиян. В Америка актрисата работила какво ли не, за да се издържа – разнасяла пици, даже танцувала в нощен клуб. „Може би тук трябва да уточня, че съм била дрехи и нямаше пилони. Все още има едно закостеняло мислене, че танцьорка в нощен клуб задължително означава да се въртиш полугола, а това не е така”, споделяла е Ханджиева.

Що се отнася до предпочитанията й към мъжете, актрисата казва, че ги харесва по-високи. „Харесвам предимно синеоки и зеленооки мъже, макар че най-голямата ми любов беше с тъмни очи. И да са по-високи от мен! В крайна сметка обаче не мисля, че има някакви задължителни характеристики. Важно е просто да ми харесва като характер – да ми е леко с него, да не ме товари с излишни глупости, да не ми се сърди”, твърди звездата от „Фермата”.

Тя се надява след края на формата кариерата й да тръгне нагоре и отново да започнат да я търсят за роли. Театърът не я привлича, но киното силно я вълнува и и искрено вярва, че големият й пробив тепърва предстои.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.