България Новини

Журналистът Евгений Тодоров: Очаквайте “Черешката на Черешката на тортата”! (виж тук)

Евгений Тодоров с разтърсващ коментар за събитията у нас!

Дългогодишният журналист, режисьор и продуцент Евгений Тодоров (половинка на известната Нери Терзиева), разтърси мрежата с убийствен коментар преди минути:

“ОЧАКВАЙТЕ „ЧЕРЕШКАТА НА ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА”

Една лъжа обикаля България: Премиерът бил казал, че една „прекрасна госпожа” го била „сготвила”. А всъщност той е искал да каже, че госпожата просто му е „сготвила”. Иначе какво ще прави в спалнята му?

Въпросът е какви умения е притежава в готварството госпожата, че е идвала многократно в къщата в Банкя?

Продуцентите на „Черешката на тортата” са решили да дадат възможност на целия български народ да се наслади на кулинарните умения на очевидното личната готвачка на премиера. Говори се, че тя се казва Христина и е съпруга на бизнесмена Пламен Бобоков.

Разследващ репортер от сайта НовинитеМенте.ком е успял тайно да влезе в офиса на „Черешката на тортата” и да разкрие какви са плановете за сензационното предаване.

Христина ще бъде домакин. Ще присъстват, естествено, братя Бобокови. Васил Божков ще се включва онлайн от там, където е.

Поканен е президентският секретар Пламен Узунов – близък на Бобокови. Надеждата, че той ще доведе и самия президент на вечерята – заедно с Деси, разбира се.

Има още един интересен гост – военният министър Красимир Каракачанов. Той обещал да доведе самия Бойко Борисов, който въпреки, че се сърдил на Христина за публикуваните записи, смятал, че в неформална обстановка ще може да разговаря с президента Радев за съставянето на експертно правителство.

Шеф Манчев даже имал готов проект за нов кабинет, който буквално щял да сложи на масата заедно с поднасянето на салатите.

Ако се постигне договореност още на масата, Каракачанов щял да обяви в ефир, че подава оставка и става гарант на следващото българско управление.

Голямата сензация щяла да бъде, че домакинката – като благодарност за гостоприемността, можело да получи министерски пост в експертното правителство. Вероятно ще бъде Министър на вътрешните работи – след като е доказала, че владее специалните разузнавателни средства.

Освен това, ако не бяха нейните снимки, едва ли щеше да има протести и евентуално смяна на властта.

Менюто вече било почти готово. За разядка щяло да има препечени филийки с мас – любимите на премиера.

Каракачанов щял да бъде изкушен с драмска ракия и одринско вино, а президентът – с класическа водка „Столичная”, взриви мрежата Евгений Тодоров.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.