Новини Шоубизнес

Евгения Борисова разширява бизнеса си! (още подробности)

Евгения Борисова продължава да развива парфюмерийната си линия!

Дизайнерката Евгения Борисова разшири дейността си като от дрехи премина и на парфюми. Тя вече пусна в продажба няколко дамски и мъжки аромата, но е решила да не спира дотук.

За почитателите на този вид луксозна козметика Борисова ще представи на пазара още гел и лосион за тяло с аромата на любимите парфюми. Ето какво съобщи преди минути:

“Не съм аз ако нямам проект на главата. Предвид факта, че парфюмът придобива популярност и обратната връзка с клиентите, реших твърдо да продължа проекта с нови попълнения.

Ще пусна два лимитирани аромата за мъже и жени в златна и сребърна бутилка, ще дам в лаборатория съставките на най-продаваните аромати и ще пусна към тях висококачествени

Parfum Body lotion и
Parfum Shower gel.

Ще направя разработки и дизайн достойни за парфюмите… Всички знаем, че парфюмът не е подходящ за пръскане върху кожата и косата. За тази цел ще пуснем антипреспирант гел за под мишниците и кристали за коса от същите серии.

И не на последно място… Домашен ароматизатор с два дизайна на бутилката и аромата.

Поради големият интерес на клиенти извън България ще добавим плащане по интернет с карта за да могат да завършат поръчката си спокойно и да се сдобият с любимите аромати”, похвали се Евгения Борисова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.