Забавно

Характерът на мъжа зависим от зодията?(Част 3)

Зодията влияе на характера на мъжа

Дали мъжът до вас има повече лоши или повече добри черти на нрава си, пръст в това има звездния му знак.

зодия
Зодията показва чертите на характера на мъжа, сн. Фейсбук

Затова е добре да се знаят добрите и лошите черти на характера на мъжете според зодиите:

Стрелец

Лоши черти: Няма мъж от тази зодия, който да не е изневерявал! За тях обаче това не е прегрешение,

а просто разсейване, на което те имат свещено право.

Те не са със съзнанието, че предават доверието на партньора, защото сами не вярват, че са направили нещо лошо. Постоянно се кахърят за нещо,

а дълбоката истина е, че са мързеливи. Изглежда сякаш постоянно работят, но ефективността им е на ¼ от това време.

Добри страни: Невероятно грижовни към любимите си хора и забележително състрадателни, винаги са готови да помогнат без да очакват нищо в замяна.

Разточително щедри, с вкус към хубавите неща, мечтатели, внимателни и страстни любовници. Владеят дарбата да накарат всяка жена да се чувства боготворена.

Козирог

Лоши черти: Безпардонни, дори груби, крале на сарказма и иронията. За тях това, че сте жена, не ви дава кой знае какви предимства и бонуси в живота, даже напротив – трябва да сте смирена, отстъпчива и три крачки назад.

Но това, което има истинско значение за тях, са връзките в обществото – кой кого познава, каква заплата и семейни имоти има и т.н. Козирогът с доволен пламък в очите би сключил брак по сметка.

Добри страни: Мислите им са винаги насочени към това как да подсигурят всичките си близки, да се изгради здрава фамилия, която ще пребъде във времето. Стилни, поддържани,

възпитани, мъже, на които винаги може да се разчита и с гордост бихте представили пред приятели и роднини.

Водолей

Лоши черти: Те не могат да бъдат активната страна в отношенията с жените, тъй като са плахи и несигурни. Бъдете подготвени, че за годишнината ви или рождения ви ден той ще си е организирал излизане/пътуване с приятели (без вас) и няма да вижда нищо нередно в това.

Добри страни: Невероятно интелигентни и духовити, мили и кавалери, щедри, дори и когато нямат пари, състрадателни и влюбчиви. С тях няма да ви е скучаете никога. Създават усещане, че светът е прекрасно и добро място за живот щом те са до вас и се обичате.

Риби

Лоши черти: Тежки депресанти, които предпочитат да крият дълбоко емоциите си и да държат околните в неведение какво чувстват. Могат да вбесят почти всеки със своята пасивност и неангажираност към Вселената и всичко в нея.
Добри страни:

Рибите са тежко влюбчиви и предани до гроб, с невероятно висок праг на търпимост към лошите привички на жената до тях. Веднъж усетили близост и стабилност, те ще се открият изцяло пред вас и без излишни фанфари, ще са готови да се обичате до края на света, пише edna.bg

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.